Főoldal / Hírek / Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás 3-0 (1-0)

Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás 3-0 (1-0)

mezokovesd-hali-2016-10-22Az újonc Mezőkövesd 3-0-s győzelmet aratott a vendég Haladás felett a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 13. fordulójában.

Mezőkövesd Zsóry FC
3
Szombathelyi Haladás
0
38'
Diallo
45'
Kovács Lóránt
50'
Diallo
60'
Molnár
61'
Diallo
62'
Rácz Barnabás
Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás 3-0 (1-0)
OTP Bank Liga, 13. forduló
Mezőkövesd, 1500 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerzők: Diallo (38., 50.), Molnár G. (60.)
sárga lap: Diallo (61.), illetve Kovács L. (45+3.), Rácz (62.)

Mezőkövesd: Tujvel – Vági, Hudák, Szeles, Gohér – Mevoungou, Egerszegi – Molnár G. (Sós, 82.), Strestik, Kink (Pauljevic, 82.) – Diallo (Vosahlik, 84.)

Haladás: Rózsa – Schimmer, Wils, Hegedűs, Bosnjak – Kovács L. (Ars, 57.), Iszlai – Rácz, Németh M. (Tóth M., 30.), Halmosi (Dombi, 73.) – Gaál

A mérkőzés játékvezetője, Szabó Zsolt 300. élvonalbeli találkozóján fújta a sípot.

Kifejezetten eseménydúsan indult a találkozó, ugyanis előbb a Mezőkövesd hagyott ki egy helyzetet, majd nem sokkal később a Haladás. A kezdeti rohamok után is mindkét együttes lendületes támadásokat vezetett, a kapuk felváltva forogtak veszélyben, mindkét hálóőrnek bőven volt dolga. A szünet előtt aztán a hazaiak Diallo révén kétszer is betaláltak, de csak egygólos előnnyel vonulhattak az öltözőbe, mert a második találatot a jubiláló Szabó Zsolt játékvezető nem adta meg les miatt.

A második félidő mezőkövesdi kapufával indult, de ha Strestiknek centik híján nem is sikerült kapuba találnia, pár perccel később gólpasszt adott a duplázó Diallónak. A vendégek erre Gaál keresztlécet eltaláló szabadrúgásával válaszoltak, majd a csatár újabb lövését Tujvel hárította bravúrral. Az újonc viszont a 60. percre eldöntötte a találkozót a harmadik találattal. A hátralévő időben már mindkét csapat teljesítményén látszott, hogy eldőlt a három pont sorsa, így több gól nem született.

Forrás: m4sport.hu

Edzői nyilatkozatok:

MLSZ összefoglalója:

Tabella:
nb-2016-17-13

Olvastad már?

Újpest FC – Szombathelyi Haladás 2-1 (1-0)

Az Újpest 2-1-re legyőzte a vendég Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 32., utolsó előtti …

2 hozzászólás

  1. Ezt visszanézni borzasztóbb, mint első látásra. Ilyen gyengén nem mostanában játszottunk és ennyi védelmi hibának egy szezonra elegendőnek kellene lenni.

Vélemény, hozzászólás?

X