Főoldal / Hírek / Szombathelyi Haladás – Videoton FC 1-1 (0-1)

Szombathelyi Haladás – Videoton FC 1-1 (0-1)

A Szombathelyi Haladás 1-1-et játszott a Videotonnal Sopronban a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 19., utolsó őszi fordulójában.

Szombathelyi Haladás
1
Videoton FC
1
16'
Scepovic
57'
Gaál Bálint
Szombathelyi Haladás – Videoton FC 1-1 (0-1)
OTP Bank Liga, 9. forduló
Sopron, 1410 néző, v: Vad II.
gólszerzők: Gaál (57.), illetve Scepovic (16.)
sárga lap: Halmosi (31.), Kiss T. (61.), Hegedűs (76.), Jagodics (90.), illetve Stopira (56.), Hadzic (59.), Lazovic (80.), Scepovic (83.), Szolnoki (88.)

Haladás: Gyurján – Schimmer, S. Wils, Hegedűs, Bosnjak – Jagodics, Iszlai – Kovács (Kiss T., a szünetben), Rácz (Kiss B., 93.), Halmosi – Gaál

Videoton: Kovácsik – Nego, Vinícius, Stopira, Szolnoki – Pátkai, Juhász, Hadzic – Géresi (Feczesin, 77.), Lazovic, Scepovic

A székesfehérvári együttesnek a döntetlen is elég volt, hogy átvegye a vezetést a tabellán, mert az eddigi első helyezett Vasas kikapott a Paks otthonában.
Az első félidő első felében a Videoton játszott veszélyesebben, ennek valamivel több mint negyedóra múltával meg is lett az eredménye. Egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után késve ocsúdtak a szombathelyi együttes védői, s előnyhöz jutott a fehérvári csapat. A Videoton a gól utáni 5-6 percben végleg eldönthette volna a mérkőzést, ám játékosai két nagy helyzetet is elpuskáztak. A játékrész második felére valamelyest magához tért a Haladás, ám egyenlítenie a szünetig nem sikerült.

Fordulás után nagyobb lendülettel folytatta a vendéglátó együttes, amely aztán 12 perc elteltével egy jól eltalált szabadrúgással bevette a Videoton kapuját. Az egyenlítő találat után kiegyenlítettebbé vált a találkozó, ugyanakkor úgy tűnt, egyik csapat sem elégedett a döntetlennel. A Haladás az utolsó percekben két alkalommal is komolyabb veszélyt teremtett a vendégek kapuja előtt, de gyors ellentámadásai végén az eredményes befejezés elmaradt, így pontosztozkodással zárult a meccs.

Forrás: m4sport.hu

Edzői értékelések:

Gaál Bálint gólja:

Tabella:

MLSZ összefoglalója:

Olvastad már?

Újpest FC – Szombathelyi Haladás 2-1 (1-0)

Az Újpest 2-1-re legyőzte a vendég Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 32., utolsó előtti …

Vélemény, hozzászólás?

X