Főoldal / Hírek / Videoton FC – Szombathelyi Haladás 3-0 (0-0)

Videoton FC – Szombathelyi Haladás 3-0 (0-0)

vidi-hali-2016-09-10-live
A Videoton 3-0-s győzelmet aratott Felcsúton a Haladás ellen az OTP Bank Liga 8. fordulójában.
A fehérvári együttes így a tabella negyedik helyén áll, és megelőzte a Honvéd és az Újpest csapatát is, míg a szombathelyiek nem tudtak közelebb kerülni a listavezető Vasashoz.

Videoton FC
3
Szombathelyi Haladás
0
51'
Stopira
55'
Kovács Lóránt
58'
Halmosi Péter
72'
Feczesin
89'
Géresi

Videoton FC – Szombathelyi Haladás 3-0 (0-0)
OTP Bank Liga, 8. forduló
Felcsút, 2183 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Stopira (51.), Feczesin (72.), Géresi (89.)
sárga lap: Kovács L. 55′, Halmosi 58′
Videoton: Kovácsik – Nego, Vinícius, Fejes, Stopira – Pátkai, Juhász – Oliveira (Suljic 79.), Lazovics, Géresi – Feczesin
Haladás: Király (Rózsa 74.) – Polgár, Wils, Hegedűs, Bosnjak – Iszlai, Kovács L. – Williams, Rácz B. (Dombi 85.), Halmosi – Ars (Tóth M. 62.)

A forduló előtt harmadik helyen álló Haladás lendületesen kezdte a találkozót, a tizedik percben Ars a vezetés megszerzéséhez is közel állt. Ezután a hazaiak átvették a játék irányítását, de igazi gólhelyzetet nem sikerült kialakítaniuk Király kapuja előtt egészen az első félidő utolsó percéig, amikor Pátkai fejelt a vendégkapus kezébe.

A fordulást követően fokozta a nyomást a Videoton, és egy szögletrúgás után Stopira góljával megszerezte a vezetést. A következő negyedórában a fehérvári együttes az újabb gólért, a Haladás az egyenlítésért támadott: a vendégek álltak hozzá közelebb, amikor egy kontratámadás végén Polgár eltalálta a kapufát. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kihagyott helyzet “megbosszulta magát”, mert a hazaiak egy formás támadás végén Feczesin fejesével megduplázták előnyüket. A székesfehérvári győzelmet Géresi biztosította be.

Forrás: m4sport.hu

Edzői értékelések:

MLSZ összefoglalója:

Tabella:
nb1-8

Olvastad már?

Újpest FC – Szombathelyi Haladás 2-1 (1-0)

Az Újpest 2-1-re legyőzte a vendég Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 32., utolsó előtti …

Vélemény, hozzászólás?

X